085 004 1362       info@personaltrainerforhealth.nl               

PERSONAL TRAINER AMSTERDAM | GESPECIALISEERD IN DE HORMOONFACTOR

PROFFESIONALS

Denise en Daniëlle Hamelijnck, HBO geschoold en eigenaar van Personal Trainer for Health. Ze zijn in 2016 liefdevol met elkaar getrouwd en hebben samen 2 kinderen. Naast moeder en ondernemer ook coach, diëtist, personal trainer en hormoonfactor trainer. Ruim 10 jaar ervaring als succesvol ondernemer en recentelijk een award in ontvangst genomen voor beste Personal Trainer Noord-Holland en Amsterdam.

Beste personal trainer Amsterdam

Denise: Ruim 12 jaar geleden was ik zelf ongelukkig, onzeker, had ik overgewicht, darmklachten en regelmatig migraine. Hier wilde ik graag verandering in zien. Samen met mijn liefde voor fitness is mijn passie voor personal training en voeding ontstaan. Nu zoveel jaar later ben ik trots. Trots op mijn eigen gezondheid, fitheid en zelfverzekerdheid. Daarnaast ben ik ruim 16 kg slanker en is mijn vetmassa met 19% gedaald. Het maakt mij intens gelukkig.

Personal trainer en diëtist in Amsterdam

Daniëlle: Na ruim 8 jaar bij een huisarts te hebben gewerkt als diëtist en coach, ben ik mij gaan bijscholen tot personal trainer. Daarmee ruilde ik het kantoor in voor de sportschool. De beste keuze ooit, niet alleen de verandering in locatie maar ook het dagelijks te mogen werken met mijn vrouw! Het werk combineren met het moederschap en het gezinsleven maakt mij erg gelukkig. Daarnaast fitness ik zelf twee tot drie keer per week om mezelf fit, geshaped en gezond te houden.

DIPLOMA'S:

HBO Sport, Management & Ondernemen (Hogeschool van Amsterdam)
HBO Voeding & Diëtetiek
Trainer Hormoonfactor
(hormoon coach Sonnevelt Opleidingen)
Perfect performance sport clinics by Guy Droog en Dogan Tekin
Personal Trainer (Expertisecentrum Sport en Gezondheid)
Evocircadian coach
16 verschillende (post) HBO opleidingen: Sportvoedingsadviseur (Expertisecentrum Sport en Gezondheid), Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering (Start 2 Move) & (pre) Diabetes en Obesitas beweegbegeleider (EEFA), Diabetes en Voeding/Gedrag
Insulineresistentie, COPD en Voeding, Koolhydraatbeperking, Ouderen en ondervoeding
Het eiwitrijke dieet, Het belang bij spiermassa, Overgewicht en Obesitas, Artrose en Reuma
CVRM en voeding, Voedselallergieën, FODMAP dieet, Maag- en darmklachten
Gedrags en Gedragsverandering, Voeding en sport
Certified Fitnesstrainer + (Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessfederatie
Mylogenics release (afronding) (Overload Worldwide) en FitVak
Daarnaast worden er regelmatig lezingen en workshops gevolgd.

SPECIALISATIES:

Afslanken, meer geluk ervaren, spiermassa opbouwen, fitter/gezonder worden, aankomen en zwangerschap (ook zwanger worden en herstel na je zwangerschap). Wij zijn zelf kort geleden moeder geworden met een gezonde zwangerschap en bijzondere bevalling. Wij bieden begeleiding met je training, voeding, suppletie en mindset voor tijdens en na je zwangerschap.
We kunnen je helpen met de volgende ziektebeelden en/of klachten: menopauze, metabool syndroom, PCOS, PDS/overige darmklachten, Diabetes, COPD, CVRM (hypertensie, hypercholesterolemie of andere hart – en vaatziekten), Parkinson, Burn-out, Osteoporose, Artrose, Reuma, Jicht en eetstoornissen. Voor bovenstaande specialisaties zijn verschillende bijscholingen gevolgd op hbo niveau. Bij lichamelijke klachten aan bv. rug/knie en schouder is het mogelijk een personal trainer te boeken die geschoold zijn als fysiotherapeuten.

Fit blijven in de zwangerschap

DIT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN:

 • Optimalisatie hormonen. Hormonen kunnen o.a. bepalen hoe je je voelt, waar je vet op slaat en hoe snel je spiermassa aanmaakt. Bepaalde hormonen moeten juist geboost worden en sommige juist afgeremd
 • Verandering in je vetpercentage door de peilers voeding, training, mindset, ontspanning en slaap te stimuleren voor de korte en lange termijn
 • Meer spiermassa na herstel van een juiste trainingsprikkel aan de hand van je belastbaarheid. Ook voor vrouwen is spiermassa belangrijk om in shape te komen
 • (Preventief) gezondheid verbeteren. We kunnen je helpen met de volgende ziektebeelden en/of klachten: menopauze, metabool syndroom, PCOS, PDS/overige darmklachten, Diabetes, COPD, CVRM (hypertensie, hypercholesterolemie of andere hart – en vaatziekten), Parkinson, Burn-out, Osteoporose, Artrose, Reuma, Jicht en eetstoornissen. Voor bovenstaande specialisaties zijn verschillende bijscholingen gevolgd op hbo niveau
 • Zwanger worden, zwangerschap en ontzwangeren
 • Hoger geluksgevoel
 • Revalidatie personal training, verbetering fysieke klachten zoals knie/rug/schouder
 • Meer energie en een beter slaappatroon
 • Coaching op gedrag- en gedragsverandering, gezondheidsklachten, spiritueel, relationeel, – en werkvlak
 • Gezellige belevenis met hoge funfactor
 • Voedingsadvies op maat naar behoefte. Geen streng dieet maar aanpassingen die passen in jou leven
 • Een trainingsschema gespecificeerd elke 4 tot 6 weken in een app of op papier
 • Bodyscan meting op een speciale Tanita weegschaal. Meetbaar zal worden je vetpercentage, spiermassa (per ledemaat), visceraal vet (vet rondom je organen), vochthuishouding en basaal metabolisme
 • Multidisciplinaire samenwerking met fysiotherapeuten
 • Personal training in een high end gym in Amsterdam Zuid
 • Ook is het mogelijk via www.coachingforhealth.nl exclusieve 12 weken pakketten aan te vragen.

 

Exclusieve begeleiding door een Coach, Diëtist, Hormoonfactortrainer en Personal trainer in één.

WIL JIJ EEN POSITIEVER LEVEN? VOL MET GEZONDHEID, VITALITEIT EN GELUK?

PERSONAL TRAINER FOR HEALTH BEKEND VAN HET PROGRAMMA LIFE IS BEAUTIFUL OP RTL4

Personal Trainer Amsterdam bij RTL 4

ONZE PERSONAL TRAINERS

Personal training in Amsterdam ZuidDenise & DaniëlleLEES MEER »
Personal coach Personal Trainer for Health

100% INZET IS 100% RESULTAAT

Er bestaat helaas geen magische pil om veel vet kwijt te raken en ook een strikt dieet kan je op lange termijn alleen maar dikker maken en gezondheidsklachten geven. Maar wat werkt dan wel om eindelijk dat lichaam en gezondheid te hebben wat jij voor ogen hebt?

Hoe zorg je ervoor dat je én vet kwijtraakt én fitter én gezonder wordt? Het kan..

Jouw levensstijl is hierin bepalend. Hoe belangrijk vind jij je lichaam en gezondheid? Wil je echt een verandering maken in je leven? Dan is personal training dé oplossing. Neem vrijblijvend contact op met Personal Trainer for Health, zodat wij samen een plan kunnen maken met betrekking tot trainen, voeding, herstel en de juiste mindset om jouw doelstellingen te behalen.

DOEN WAAR JE VAN HOUDT, IS VRIJHEID. HOUDEN VAN WAT JE DOET, IS GELUK.

Personal Training

Exclusieve begeleiding

Gezonde leefstijl

Lange termijn resultaat

Coach, Diëtist, Personal trainer

Zakelijk aftrekbaar

WIJ GAAN AAN DE SLAG MET JE HORMOONHUISHOUDING

Hormonen (insuline, leptine, ghreline, cortisol en oestrogeen) bepalen o.a. je gemoedstoestand, je eetlust, de opslag van vet, of spiermassa opgebouwd wordt en hormonen beslissen of energie gedeeltelijk wel of niet als vet op de buik en billen wordt opgeslagen. De moderne levensstijl kan de hormonen uit balans brengen, mensen gaan meer slechte bewerkte producten eten, hebben een verkeerd beweegpatroon en vaak teveel stress.

Een goede hormoonbalans zorgt voor een betere gezondheid, waarbij de kans op ziektes klein is en je lang gezond en gelukkig door het leven kan. Wie wil dat nou niet?

Jij kunt vandaag nog de keuze maken om elke dag iets te veranderen aan je levensstijl om dichterbij meer geluk te komen. Na een jaar kunnen dit 365 kleine veranderingen zijn die jou voeden met levensgeluk en energie. Dit betekend niet dat je altijd rekening moet houden met je gezondheid en je doel.

Als je 80% aanhoudt, kom je al een heel eind. Het belangrijkste: je houdt het tenminste vol want je mag en wil af en toe afwijken van je gezonde levensstijl. Bij het te streng volgen van een dieet ben je aan het pieken. Daarna volgt bijna altijd weer een terugval omdat het je teveel wilskracht (uitputbaar) kost en het niet vol te houden is. Je kunt het ‘korte termijn geluk’ noemen, maar wie wordt er gelukkig van op een houtje bijten en bloed chagrijnig zijn van iets wat je niet eens volhoudt? Uiteindelijk wil je een levensstijl waar je je happy bij voelt op de korte en lange termijn. Wij kunnen je daarmee helpen.

Uiteindelijk willen we allemaal gelukkig zijn, vol met fijne energie, levenskracht en liefde.

Een fit, gezond en sterk lichaam draagt hier veel aan bij.

Kies jij voor de reis naar gezondheid en geluk?

TESTIMONIALS PERSONAL TRAINER AMSTERDAM

Fresh Fitness Amsterdam

Markus Torenstra

Denise is al jaren een van de vaste krachten van Fresh! Heel veel klanten zijn erg tevreden over haar en er worden erg goede resultaten geboekt! Denise is een personal trainster die vele kanten heeft. Ze kan streng zijn maar heeft ook een luisterend oor en kan je heel goed motiveren. Weet veel van voeding en hormoon training, een echte topper!

testimonial van Eva Personal Trainer Amsterdam

Eva van Rooy

Ik train al langer dan een jaar met Danielle en dat bevalt heel erg goed! Ze is een hele goede luisteraar, super lief, onthoudt letterlijk alles wat je zegt en voelt goed aan wat kan/ en wanneer er ruimte is voor net dat tandje extra trainen! Ik zou haar iedereen aanraden;
Op gebied van voeding/ mindset / lichaams klachten/ krachttraining / cardio! Alles eigenlijk.

Sabrina Jabaaij

Sabrina Jabaaij

Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat Daniëlle een zeer deskundig persoon is op haar vakgebied. Samen met Denise heeft Daniëlle mij begeleid (een doet dat nog steeds) in mijn afvaltraject na de gastric bypass vorig jaar juni. Na 8 maanden ben ik inmiddels 42 kg lichter, door een gezond eetpatroon te volgen en door gericht krachttraining te doen. Diëtist, personal trainer, coach en vooral topvrouw (!), allemaal in één.
Je bent een kanjer! 💪🏻

Testimonial Sanne Pasman

Sanne Pasman

Een jaar geleden begon ik met sporten bij Denise. Ik was 2 maanden ervoor bevallen van mijn tweede kindje en volledig uit vorm. Ik had het er tijdens mijn zwangerschappen goed van genomen en was ruim 10 kilo zwaarder dan ervoor. Maar ik was enorm gemotiveerd om af te vallen zodat ik op mijn geplande bruiloft 10 maanden later, volledig “in shape” zou zijn. Zonder Denise was dat nooit gelukt.
LEES MEER

Trainen bij Personal Trainer for Health Amsterdam

Jolijn van de Pol

Sinds eind augustus 2016 ben ik begonnen bij een personal trainer Denise Hamelijnck – Den Ouden! Aangezien ik wat onzeker was over mijn ” dansers lichaam” wilde ik daar iets aan doen om me letterlijk en figuurlijk beter in m’n vel te voelen!
Ondertussen 5 maanden verder ben ik met goede training en voeding van een vet percentage van 27,5 naar 17,5 gekomen en in totaal 8,9 kg aan vet verloren van m’n lichaam!

Ik ben toch best wel trots op m’n resultaten en super blij met m’n personal trainer!! En we gaan door!

Testimonial Personal Trainer for Health

Sanne Krijnen

Al jaren liep ik rond met veel klachten en met overgewicht. Ik had van alles geprobeerd om het tegen te gaan, maar nog niks had echt gewerkt. Niemand wist wat er nou precies aan de hand was en wat zou werken. Totdat ik ongeveer een half jaar terug op internet Denise vond. Ik mailde mijn verhaal en ’s avonds had ik al meteen een mail terug met duidelijkheid en een afspraak. Een beetje twijfelachtig ging ik erheen, ik had ten slotte al veel mensen voorbij zien komen die hadden gedacht mij wel te kunnen helpen. LEES MEER

Review Simon Groen voor Personal Trainer for Health

Simon Groen

Al bijna drie jaar is Denise mijn personal trainer. Haar expertise, mensenkennis en coachingsvaardigheden maken haar tot de best denkbare trainer!

Personal Trainer for Health

Mark van Eeuwen

Mijn lieve sloophamer 😛

0
jaar ervaring
0
gelukkige klanten
0
specialisten

SAMEN

IS ZOVEEL

MAKKELIJKER

DAN ALLEEN