06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl            

Personal Trainer Amsterdam: Ontdek de Uitzonderlijke Aanpak bij Personal Trainer for Health

Unieke Expertise in Amsterdam Zuid, West en Noord

Ben je op zoek naar een vrouwelijke Personal Trainer in Amsterdam? Maak kennis met Denise en Daniëlle van Personal Trainer for Health, dé deskundigen op het gebied van Personal Training in Amsterdam Zuid (De Pijp), West en Noord. Met een passie voor gezondheid en welzijn bieden zij een unieke benadering die verder gaat dan alleen fysieke training.

Meer dan Personal Trainers: Jouw Persoonlijke Support Team

Bij Personal Trainer for Health begrijpen Denise en Daniëlle dat jouw gezondheidsreis uniek is. Daarom gaan ze verder dan traditionele personal training. Naast gecertificeerde personal trainers zijn ze ook coaches, diëtisten en hormoonfactor trainers. Ze fungeren als jouw persoonlijke supporters, waardoor jouw pad naar succes niet alleen effectief, maar ook plezierig wordt.

Onze Bekroonde Aanpak: Droomlichaam en Gezondere Levensstijl

Wil je een strakker lichaam, meer energie, of gewoon een gezondere levensstijl? Personal Trainer for Health staat klaar om jouw doelen te overtreffen. Ontdek hoe hun bekroonde aanpak je kan helpen bij het realiseren van jouw droomlichaam en het verbeteren van jouw algehele welzijn. Investeer in jezelf en zet de eerste stap naar succes met Personal Trainer for Health.

Gratis Proefgesprek: Persoonlijke Uitnodiging

En hier is het spannende deel: Denise en Daniëlle nodigen jou persoonlijk uit voor een gratis proefgesprek! Tijdens dit gesprek kun je kennismaken met hun aanpak, jouw doelen bespreken en ontdekken hoe Personal Trainer for Health jouw gezondheidsreis kan vormgeven.

Begin Jouw Gezondheidsreis Vandaag

Ben je klaar om jouw gezondheidsreis te beginnen? Vraag vandaag nog jouw gratis proefgesprek aan en ontdek wat mogelijk is met Personal Trainer for Health. Investeer in jezelf en ervaar de expertise van professionals die niet alleen jouw personal trainers zijn, maar ook jouw persoonlijke support team voor een gezonder en gelukkiger leven.

PERSONAL TRAINER AMSTERDAM | GESPECIALISEERD IN DE HORMOONFACTOR

Beste personal trainer Amsterdam

Ruim 15 jaar geleden voelde Denise zich erg ongelukkig en onzeker. Ze kampte met overgewicht, darmklachten en had regelmatig migraine. Op zoek naar verandering en een stukje geluk in het leven, ontstond haar passie voor fitness, personal training en voeding.

Nu, vele jaren later, straalt ze van trots. Trots op haar verbeterde gezondheid, fitheid en zelfverzekerdheid. Ze ervaart dagelijks geluk. Denise is niet alleen ruim 18 kg afgevallen, maar haar vetpercentage is ook aanzienlijk gedaald, namelijk met 19%. Met talloze opleidingen, praktijkervaring en als ervaringsdeskundige begeleidt ze haar klanten met liefde.

Danielle personal trainer en diëtiste in Amsterdam

Daniëlle begon haar loopbaan als diëtist en gezondheids- en vitaliteitscoach in een huisartsenpraktijk. Na ruim 8 jaar in deze branche te hebben gewerkt, besloot ze zich bij te scholen tot personal trainer en ruilde ze het kantoor in voor de sportschool.

Met talloze post-Hbo opleidingen kan ze haar klanten zowel wetenschappelijk als holistisch begeleiden op het gebied van voeding, sport, slaap, stressreductie en ontspanning, met als uiteindelijk doel succes en geluk op lange termijn met elkaar te verbinden.

DIPLOMA'S:

HBO Sport, Management & Ondernemen (Hogeschool van Amsterdam)
HBO Voeding & Diëtetiek
Trainer Hormoonfactor
(hormoon coach Sonnevelt Opleidingen)
Perfect performance sport clinics by Guy Droog en Dogan Tekin
Personal Trainer (Expertisecentrum Sport en Gezondheid)
Evocircadian coach
16 verschillende (post) HBO opleidingen: Sportvoedingsadviseur (Expertisecentrum Sport en Gezondheid), Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering (Start 2 Move) & (pre) Diabetes en Obesitas beweegbegeleider (EEFA), Diabetes en Voeding/Gedrag
Insulineresistentie, COPD en Voeding, Koolhydraatbeperking, Ouderen en ondervoeding
Het eiwitrijke dieet, Het belang bij spiermassa, Overgewicht en Obesitas, Artrose en Reuma
CVRM en voeding, Voedselallergieën, FODMAP dieet, Maag- en darmklachten
Gedrags en Gedragsverandering, Voeding en sport
Certified Fitnesstrainer + (Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessfederatie
Mylogenics release (afronding) (Overload Worldwide) en FitVak
Daarnaast worden er regelmatig lezingen en workshops gevolgd.

PERSONAL TRAINER SPECIALISATIES:

Afslanken, meer geluk ervaren, spiermassa opbouwen, fitter/gezonder worden, aankomen en zwangerschap (ook zwanger worden en herstel na je zwangerschap). Wij zijn zelf kort geleden moeder geworden met een gezonde zwangerschap en bijzondere bevalling. Wij bieden begeleiding je met personal training op het gebied van krachttraining, voeding, suppletie en mindset voor tijdens en na je zwangerschap.
We kunnen je helpen met de volgende ziektebeelden en/of klachten: menopauze, PMS, metabool syndroom, PCOS, PDS/overige darmklachten, Diabetes, COPD, CVRM (hypertensie, hypercholesterolemie of andere hart – en vaatziekten), Parkinson, Burn-out, Testosteron verhogen, Osteoporose, Artrose, Reuma, Jicht en eetstoornissen. Voor bovenstaande specialisaties zijn verschillende bijscholingen gevolgd op hbo niveau. Bij lichamelijke klachten aan bv. rug/knie en schouder is het mogelijk een personal trainer te boeken die ook geschoold is als fysiotherapeut.

Fit blijven in de zwangerschap

LIFESTYLE COACH & PERSONAL TRAINER AMSTERDAM

Als vrouwelijke personal trainers in Amsterdam werken wij holistisch, wetenschappelijk en met orthomoleculaire uitgangspunten om je hormonale balans te herstellen. Ons geloof in het zelfherstellend vermogen van het lichaam komt tot uiting in onze benadering. Het is essentieel om je levensstijl rustig aan te passen, zodat het authentiek wordt en naadloos bij je past.

De beloftes om in 30 dagen fit, gezond en happy te zijn vinden wij ongeloofwaardig. Als je meer de tijd neemt maakt je lichaam minder cortisol aan (het stress hormoon) en kan je je nieuwe levensstijl voor eeuwig vol houden.

Een constant hoge cortisolproductie leidt tot een disbalans, waarbij andere essentiële hormonen minder worden aangemaakt en symptomen van klachten naar voren komen.

Herken je jouw klachten? En ben je bereid te kiezen voor jezelf en je gezondheid? Als vrouwelijke personal trainers en lifestyle coaches staan wij klaar om je op alle vlakken te begeleiden naar een gezond, fit en gelukkig leven, waardoor je langer kunt genieten.

WAAROM IS HET VERSTANDIG EEN PERSONAL TRAINER IN AMSTERDAM TE NEMEN?

Er zijn diverse redenen waarom het verstandig kan zijn om een personal trainer in Amsterdam in te schakelen:

  1. Op maat gemaakt trainingsprogramma: Een personal trainer kan een trainingsplan opstellen dat is aangepast aan jouw individuele doelen, capaciteiten en beperkingen, wat resulteert in een meer effectieve en veilige training.
  2. Motivatie en verantwoording: Als lifestyle coach en personal trainer zorgen wij ervoor dat je gemotiveerd blijft en verantwoordelijk wordt gehouden voor het behalen van jouw doelen.
  3. Efficiëntie: Leer de meest effectieve trainingen uit te voeren om resultaten te behalen in minder tijd.
  4. Variatie en uitdaging: Voeg variatie toe en daag jezelf uit om grenzen te verleggen voor interessantere en uitdagende trainingen.
  5. Vaardigheidsverbetering: Werk aan het verbeteren van jouw techniek en leer nieuwe vaardigheden om prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

PERSONAL TRAINER FOR HEALTH BEKEND VAN HET PROGRAMMA LIFE IS BEAUTIFUL OP RTL4

Personal Trainer Amsterdam bij RTL 4

ONZE PERSONAL TRAINERS IN AMSTERDAM

Onze trainers zijn niet slechts trainers; het zijn bevlogen gezondheids- en fitnessexperts. Met hun uitgebreide ervaring en diepgaande kennis weten ze precies hoe ze jou kunnen begeleiden naar de meest optimale versie van jezelf. Ze dienen niet alleen als gids bij het behalen van je fitnessdoelen, maar fungeren tevens als jouw persoonlijke coach voor een gezonde levensstijl. Ze streven ernaar niet alleen je fysieke kracht en fitheid te verbeteren, maar ook om samen met jou een gezonde levensstijl te creëren die naadloos aansluit bij jouw behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan een mannelijke personal trainer of een vrouwelijke personal trainer, wij hebben de expertise en toewijding om jouw gezondheids- en fitnessdoelen te realiseren.

Personal coach Personal Trainer for Health

Persoonlijke Coach voor een duurzaam en gezonde levensstijl

Er bestaat helaas geen magische pil om veel vet kwijt te raken. Zelfs een strikt dieet kan op lange termijn alleen maar leiden tot gewichtstoename en gezondheidsklachten. Maar wat werkt dan wel om eindelijk dat lichaam en de gezondheid te bereiken die jij voor ogen hebt?

Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen vet verliest, maar ook fitter en gezonder wordt? Het antwoord is dichterbij dan je denkt…

Jouw levensstijl speelt hierin een cruciale rol. Hoe belangrijk vind jij je lichaam en gezondheid? Als je echt een verandering wilt maken in je leven, is personal training dé oplossing. Neem vrijblijvend contact op met Personal Trainer for Health in Amsterdam, zodat wij samen een plan kunnen maken voor krachttraining, voeding, herstel en de juiste mindset om jouw gedroomde resultaten te behalen met Personal Training. Onze Personal Trainers zijn beschikbaar in Amsterdam Zuid (De Pijp) en Amsterdam West.

DOEN WAAR JE VAN HOUDT, IS VRIJHEID. HOUDEN VAN WAT JE DOET, IS GELUK.

WIJ GAAN AAN DE SLAG MET JE HORMOONHUISHOUDING

Hormonen (insuline, leptine, ghreline, cortisol en oestrogeen) bepalen o.a. je gemoedstoestand.

Je eetlust, de opslag van vet, of spiermassa opgebouwd wordt en hormonen beslissen of energie gedeeltelijk wel of niet als vet op de buik en billen wordt opgeslagen. De moderne levensstijl kan de hormonen uit balans brengen, mensen gaan meer slechte bewerkte producten eten, hebben een verkeerd beweegpatroon en vaak teveel stress.

Een goede hormoonbalans zorgt voor een betere gezondheid

Waarbij de kans op ziektes klein is en je lang gezond en gelukkig door het leven kan. Wie wil dat nou niet? Jij kunt vandaag nog de keuze maken om elke dag iets te veranderen aan je levensstijl om dichterbij meer geluk te komen. Na een jaar kunnen dit 365 kleine veranderingen zijn die jou voeden met levensgeluk en energie. Dit betekent niet dat je altijd rekening moet houden met je gezondheid en je doel.

Als je 80% aanhoudt, kom je al een heel eind.

Het belangrijkste: je houdt het tenminste vol want je mag en wil af en toe afwijken van je gezonde levensstijl. Bij het te streng volgen van een dieet ben je aan het pieken. Daarna volgt bijna altijd weer een terugval omdat het je teveel wilskracht (uitputbaar) kost en het niet vol te houden is. Je kunt het ‘korte termijn geluk’ noemen, maar wie wordt er gelukkig van op een houtje bijten en bloed chagrijnig zijn van iets wat je niet eens volhoudt? Uiteindelijk wil je een levensstijl waar je je happy bij voelt op de korte en lange termijn. Wij kunnen je daarmee helpen.

Uiteindelijk willen we allemaal gelukkig zijn, vol met fijne energie, levenskracht en liefde.

Een fit, gezond en sterk lichaam draagt hier veel aan bij.

Kies jij voor de reis naar gezondheid en geluk?

TESTIMONIALS PERSONAL TRAINER AMSTERDAM

Fresh Fitness Amsterdam

Markus Torenstra

Denise is al jaren een van de vaste krachten van Fresh! Heel veel klanten zijn erg tevreden over haar en er worden erg goede resultaten geboekt! Denise is een personal trainster die vele kanten heeft. Ze kan streng zijn maar heeft ook een luisterend oor en kan je heel goed motiveren. Weet veel van voeding en hormoon training, een echte topper!

testimonial van Eva Personal Trainer Amsterdam

Eva van Rooy

Ik train al langer dan een jaar met Danielle en dat bevalt heel erg goed! Ze is een hele goede luisteraar, super lief, onthoudt letterlijk alles wat je zegt en voelt goed aan wat kan/ en wanneer er ruimte is voor net dat tandje extra trainen! Ik zou haar iedereen aanraden;
Op gebied van voeding/ mindset / lichaams klachten/ krachttraining / cardio! Alles eigenlijk.

Sabrina Jabaaij

Sabrina Jabaaij

Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat Daniëlle een zeer deskundig persoon is op haar vakgebied. Samen met Denise heeft Daniëlle mij begeleid (een doet dat nog steeds) in mijn afvaltraject na de gastric bypass vorig jaar juni. Na 8 maanden ben ik inmiddels 42 kg lichter, door een gezond eetpatroon te volgen en door gericht krachttraining te doen. Diëtist, personal trainer, coach en vooral topvrouw (!), allemaal in één.
Je bent een kanjer! 💪🏻

Testimonial Sanne Pasman

Sanne Pasman

Een jaar geleden begon ik met sporten bij Denise. Ik was 2 maanden ervoor bevallen van mijn tweede kindje en volledig uit vorm. Ik had het er tijdens mijn zwangerschappen goed van genomen en was ruim 10 kilo zwaarder dan ervoor. Maar ik was enorm gemotiveerd om af te vallen zodat ik op mijn geplande bruiloft 10 maanden later, volledig “in shape” zou zijn. Zonder Denise was dat nooit gelukt. Denise is echt een top personal trainer en zeker de beste in Amsterdam.

Trainen bij Personal Trainer for Health Amsterdam

Jolijn van de Pol

Sinds eind augustus 2016 ben ik begonnen bij een personal trainer Denise Hamelijnck – Den Ouden! Aangezien ik wat onzeker was over mijn ” dansers lichaam” wilde ik daar iets aan doen om me letterlijk en figuurlijk beter in m’n vel te voelen!
Ondertussen 5 maanden verder ben ik met goede training en voeding van een vet percentage van 27,5 naar 17,5 gekomen en in totaal 8,9 kg aan vet verloren van m’n lichaam!

Ik ben toch best wel trots op m’n resultaten en super blij met m’n personal trainer!! En we gaan door!

Testimonial Personal Trainer for Health

Sanne Krijnen

Al jaren liep ik rond met veel klachten en met overgewicht. Ik had van alles geprobeerd om het tegen te gaan, maar nog niks had echt gewerkt. Niemand wist wat er nou precies aan de hand was en wat zou werken. Totdat ik ongeveer een half jaar terug op internet Denise vond. Ik mailde mijn verhaal en ’s avonds had ik al meteen een mail terug met duidelijkheid en een afspraak. Een beetje twijfelachtig ging ik erheen, ik had ten slotte al veel mensen voorbij zien komen die hadden gedacht mij wel te kunnen helpen. Maar Denise heeft het echt waargemaakt, zij is alles wat je kan wensen in een personal trainer. Ben nog nooit zo gelukkig geweest. Super bedankt Denise.

Review Simon Groen voor Personal Trainer for Health

Simon Groen

Al bijna drie jaar is Denise mijn personal trainer. Haar expertise, mensenkennis en coachingsvaardigheden maken haar tot de best denkbare trainer!

Personal Trainer for Health

Mark van Eeuwen

Mijn lieve sloophamer 😛

0
jaar ervaring
0
gelukkige klanten
0
specialisten

SAMEN

IS ZOVEEL

MAKKELIJKER

DAN ALLEEN