06-24375268/075-7850047       personaltrainerforhealth@gmail.com               

Personal training Amsterdam

PERSONAL TRAINING AMSTERDAM

 

Ben je op zoek naar Personal training Amsterdam? Je kunt ons vinden in Amsterdam Zuid regio de Pijp. Wij zijn gecertificeerde hormoonfactor trainers, onze specialisaties zijn afslanken, spiermassa opbouwen, fitter/gezonder worden, aankomen en zwangerschap.

Als jouw Personal trainer doen wij er alles aan om je doelstelling te behalen. Hierbij draait het om een goede balans wat betreft voedingsinname, inspanning en ontspanning.

Personal training Amsterdam en small group training

Training, voeding, stress beperking en mentale kracht

Wij geven duidelijke richtlijnen op het gebied van training, voeding, herstel, stressbeperking en mentale kracht. Stap voor stap zul je je beter gaan voelen doordat er wekelijks aanpassingen op maat zullen worden gedaan om je levensstijl te verbeteren.

Hormonen in balans brengen

Dit allemaal met als doel om jouw hormonen weer in balans te krijgen op een natuurlijke manier om zo te streven naar een gezonde lichaamssamenstelling, gezondheid en fitheid. Hormonen kunnen onder andere namelijk bepalen hoe je je voelt, waar je vet op slaat en hoe snel je spiermassa aanmaakt. Bepaalde hormonen moeten juist geboost worden en sommige juist afgeremd. Op deze manier werken we naar een balans in de hormoonhuishouding zodat jouw doelen worden bereikt.

Maag/darmklachten, Diabetes, burn out, hoge/lage bloeddruk, auto-immuunziekte of de menopauze

Ook kunnen wij je helpen om op een natuurlijke manier verschillende klachten te verminderen, denk aan maag/darmklachten, Diabetes, burn out, hoge/lage bloeddruk, auto-immuunziekte of de menopauze.

Persoonlijk, resultaatgericht, uitdagend, afwisselend, vertrouwd en gezellig

De trainingen zijn persoonlijk, resultaatgericht, uitdagend, afwisselend, vertrouwd, gezellig en kunnen in overleg op gewenste tijdstip worden ingepland van maandag tot en met zondag.

Centraal staat hoe je maximaal resultaat kunt genereren en behouden.

1 op 1 begeleiding, groepsverband voor max. 2 personen, advies op maat

De begeleiding houdt niet op na het geven van een training maar het zijn juist de uren rondom de training die van groots belang zijn voor, het resultaat. Deze uren worden ingevuld door middel van communicatie via e-mail en/of telefoon. Dit allemaal kan dus 1 op 1 maar ook in groepsverband voor max. 2 personen. Je kunt ook kiezen voor een eenmalig consult (advies op maat), dit kan zowel real life als achter de computer.

Personal trainer bij je thuis?

Personal trainer for Health verzorgd personal training aan huis in verschillende regio’s binnen Noord-Holland. Afslanken, sterker worden of je conditie verbeteren in je eigen vertrouwde omgeving. Met onze begeleiding helpen we je bij het behalen van jouw doelen.

Wanneer je hebt besloten een verandering te willen maken in jouw levensstijl neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak voor een personal training in Amsterdam, dan maken wij samen een persoonlijk plan.

Personal Trainer for Health | Personal training Amsterdam | Hormoonfactor trainer | Testimonials

Scroll Up