06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl            

Personal training Amsterdam

PERSONAL TRAINING AMSTERDAM

Personal training en duo training zijn beide populaire vormen van fitness, waarbij de aandacht volledig op jou en jouw doelen wordt gericht. Het is een persoonlijke en effectieve manier om in shape te komen en blijven, met begeleiding van een professionele Personal Trainer. Bij Personal Trainer for Health in Amsterdam Zuid, West en Noord richten wij ons op deze vorm van fitness en helpen wij onze klanten op weg naar een gezonde en fitte levensstijl. Wij zijn gecertificeerde trainers, onze specialisaties zijn afslanken, spiermassa opbouwen, fitter/gezonder worden, aankomen en zwangerschap.

Personal training is een individuele vorm van training, waarbij je één op één aan de slag gaat met een ervaren Personal Trainer. Samen werk je aan het behalen van jouw persoonlijke doelen en zet je stappen richting een gezonder en fitter leven. Met onze kennis en ervaring weten wij precies wat jij nodig hebt om gezond en fit te worden. Het grote voordeel van personal training is dat alle aandacht volledig op jou gericht is en dat je werkt met een op maat gemaakt plan dat perfect past bij jouw lichaam en doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of wilt werken aan je algehele fitheid, jouw Personal Trainer bij Personal Trainer for Health in Amsterdam staat voor je klaar om jouw doelen te bereiken.

Na een uitvoerige intake kijken wij als hormoon coach waar de hormonale disbalansen liggen, wat de doelen zijn en hoe op een prettige manier kan worden gewerkt richting de doelen. Maandelijks kan een lichaamssamenstelling meting worden uitgevoerd en zullen de doelen worden geëvalueerd en eventueel bijgesteld. Het plan is persoonlijk gericht op jou, waardoor jij je resultaat haalt en behoudt.

Personal training Amsterdam en duo training

Hormonen in balans brengen

Dit allemaal met als doel om jouw hormonen weer in balans te krijgen op een natuurlijke manier om zo te streven naar een gezonde lichaamssamenstelling, gezondheid en fitheid. Hormonen kunnen onder andere namelijk bepalen hoe je je voelt, waar je vet op slaat en hoe snel je spiermassa aanmaakt. Bepaalde hormonen moeten juist geboost worden en sommige juist afgeremd. Op deze manier werken we naar een balans in de hormoonhuishouding zodat jouw doelen worden bereikt.

Maag/darmklachten, Diabetes, burn out, hoge/lage bloeddruk, auto-immuunziekte of de menopauze

Ook kunnen wij je helpen om op een natuurlijke manier verschillende klachten te verminderen, denk aan maag/darmklachten, Diabetes, burn out, hoge/lage bloeddruk, auto-immuunziekte of de menopauze.

Persoonlijk, resultaatgericht, uitdagend, afwisselend, vertrouwd en gezellig

De trainingen zijn persoonlijk, resultaatgericht, uitdagend, afwisselend, vertrouwd, gezellig en kunnen in overleg op gewenste tijdstip worden ingepland van maandag tot en met zondag.

Centraal staat hoe je maximaal resultaat kunt genereren en behouden.

Duo training groepsverband voor max. 2 personen, één op één begeleiding, advies op maat

Duo training is een alternatieve vorm van personal training, waarbij je samen traint met een vriend, vriendin, partner of familielid. Samen werk je aan jullie persoonlijke doelen en help je elkaar bij het bereiken van een gezonde levensstijl. Duo training is een gezellige en motiverende manier van sporten, waarbij je altijd iemand hebt om op terug te vallen en elkaar te steunen. Bij Personal Trainer for Health in Amsterdam bieden wij de mogelijkheid om duo training te volgen, zodat je samen kunt werken aan jullie gezondheid en fitheid.

Is zweten goed voor je tijdens sportactiviteiten?

Op wetenschappelijke basis kan je zeggen dat zweten tijdens het sporten normaal en zelfs goed voor je is. Het is het lichaam zijn manier om af te koelen en de kerntemperatuur te reguleren. Door het samentrekken van spieren tijdens krachttraining ontstaat er extra warmte. Zweten is een natuurlijke reactie van het lichaam om warmte af te voeren wanneer we ons inspannen. Het kan ook het teken zijn dat je hard genoeg traint om je lichaam te laten werken en calorieën te verbranden. Bovendien kan zweten helpen om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en de huid gezond te houden. Zolang je voldoende water drinkt om het verloren vocht tijdens het zweten aan te vullen, is zweten tijdens krachttraining niet schadelijk.

Het effect van krachttraining op je schildklier

Krachttraining kan verschillende effecten hebben op de schildklier en hormonen. Overmatige training kan leiden tot verhoogde niveaus van stresshormonen zoals cortisol, wat kan leiden tot een verlaging van de schildklierhormoonspiegels. Dit kan op zijn beurt leiden tot vermoeidheid en een verminderde stofwisseling. Het aanmaken van stress hormonen krijgt de voorkeur boven alle andere hormonen. De vecht, vlucht of bevries reactie is namelijk belangrijker.
Daarentegen kan regelmatige en matige krachttraining echter ook de schildklierfunctie verbeteren en de hormoonbalans helpen reguleren. Onderzoek toont aan dat matige intensiteit van lichaamsbeweging van 30 tot 60 minuten en 3 tot 5 keer per week het meest effectief is voor een gezonde hormoonbalans.
Het is dus belangrijk om een gebalanceerde en gematigde trainingsroutine te hebben en goed te luisteren naar je lichaam

Ben jij op zoek naar een professionele Personal Trainer voor personal training of duo training in Amsterdam Zuid, West of Noord? Neem dan contact op met Personal Trainer for Health. Wij staan voor jou klaar om samen te werken aan een gezonder en fitter leven. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Personal Trainer for Health | Personal training Amsterdam | Hormoonfactor trainer | Testimonials