06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl               

Personal training Amsterdam

PERSONAL TRAINING AMSTERDAM

 

Heb jij gezocht op Personal training in Amsterdam? Dan ben je hier op het juiste adres. Je kunt ons vinden in Amsterdam Zuid regio de Pijp. Wij zijn gecertificeerde hormoonfactor trainers, onze specialisaties zijn afslanken, spiermassa opbouwen, fitter/gezonder worden, aankomen en zwangerschap.

Met een personal training/coachings sessie krijg je 1 op 1 privé begeleiding in training, voeding en mentale coaching. Na een uitvoerige intake kijken wij als hormoon coach waar de hormonale disbalansen liggen, wat de doelen zijn en hoe op een prettige manier kan worden gewerkt richting de doelen. Maandelijks kan een lichaamssamenstelling meting worden uitgevoerd en zullen de doelen worden geëvalueerd en eventueel bijgesteld. Het plan is persoonlijk gericht op jou, waardoor jij je resultaat haalt en behoudt.

Als jouw Personal trainer doen wij er alles aan om je doelstelling te behalen. Hierbij draait het om een goede balans wat betreft voedingsinname, inspanning en ontspanning.

Personal training Amsterdam en small group training

 

Wij geven duidelijke richtlijnen op het gebied van training, voeding (diëtist), herstel, stressbeperking en mentale kracht. Stap voor stap zul je je beter gaan voelen doordat er wekelijks aanpassingen op maat zullen worden gedaan om je levensstijl te verbeteren.

Hormonen in balans brengen

Dit allemaal met als doel om jouw hormonen weer in balans te krijgen op een natuurlijke manier om zo te streven naar een gezonde lichaamssamenstelling, gezondheid en fitheid. Hormonen kunnen onder andere namelijk bepalen hoe je je voelt, waar je vet op slaat en hoe snel je spiermassa aanmaakt. Bepaalde hormonen moeten juist geboost worden en sommige juist afgeremd. Op deze manier werken we naar een balans in de hormoonhuishouding zodat jouw doelen worden bereikt.

Maag/darmklachten, Diabetes, burn out, hoge/lage bloeddruk, auto-immuunziekte of de menopauze

Ook kunnen wij je helpen om op een natuurlijke manier verschillende klachten te verminderen, denk aan maag/darmklachten, Diabetes, burn out, hoge/lage bloeddruk, auto-immuunziekte of de menopauze.

Persoonlijk, resultaatgericht, uitdagend, afwisselend, vertrouwd en gezellig

De trainingen zijn persoonlijk, resultaatgericht, uitdagend, afwisselend, vertrouwd, gezellig en kunnen in overleg op gewenste tijdstip worden ingepland van maandag tot en met zondag.

Centraal staat hoe je maximaal resultaat kunt genereren en behouden.

1 op 1 begeleiding, groepsverband voor max. 2 personen, advies op maat

Duo training is een training voor 2, je kunt dan met je partner, vriendin of vriend een training sessie doen inclusief metingen en voedingsadvies van een Diëtist. Het is aanzienlijk goedkoper en je krijgt nog steeds hoge kwaliteit begeleiding.

Wanneer je hebt besloten een verandering te willen maken in jouw levensstijl neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak voor een personal training in Amsterdam, dan maken wij samen een persoonlijk plan.

Personal Trainer for Health | Personal training Amsterdam | Hormoonfactor trainer | Testimonials