06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl               

Personal Trainer Amsterdam West

PERSONAL TRAINER AMSTERDAM WEST

Als je op zoek bent naar een personal trainer in Amsterdam West, ben je bij ons aan het juiste adres. Dan kan bij SportCity Shape All-in op de van Hallstraat 617 in Amsterdam. Onze personal trainers Erik en Elio staan klaar om met je aan de slag te gaan! Wij bieden professionele begeleiding op het gebied van fitness en voeding, zodat jij je persoonlijke doelen kunt behalen en een gezonde levensstijl kunt aanhouden.

Onze personal trainers hebben ruime ervaring op het gebied van fitness en hebben diverse opleidingen en certificeringen behaald. Zo ben je verzekerd van deskundige begeleiding die is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of spiermassa wilt opbouwen, onze personal trainers in Amsterdam West kunnen je hierbij helpen. Zij stellen een persoonlijk trainingsschema op dat is afgestemd op jouw niveau en doelen, en zorgen ervoor dat je de juiste techniek toepast om blessures te voorkomen.

Naast het begeleiden van trainingen, geven onze personal trainers ook advies op het gebied van voeding. Zij weten als geen ander hoe belangrijk voeding is voor het behalen van persoonlijke doelen en kunnen je helpen om gezondere ke uzes te maken.

Je kunt bij ons terecht voor individuele personal trainingssessies, maar ook voor duotrainingen.

Onze personal trainers zijn flexibel en houden rekening met jouw agenda. Of je nu ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of in het weekend wilt trainen, wij zorgen ervoor dat er een geschikt tijdstip voor jou wordt gevonden.

Kortom, als je op zoek bent naar personal training in Amsterdam West voor het behalen van jouw persoonlijke doelen en een gezonde levensstijl, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een intakegesprek in te plannen.

Email: info@personaltrainerforhealth.nl
Telefoon: +31624375268

    Aanvraag gratis consult voor Personal Training in Amsterdam
    captcha

    * Verplicht