06-24375268/075-7850047       personaltrainerforhealth@gmail.com               
Testimonial Simon Groen

Dit raakt me.. PT klant Simon geeft een toelichting waarom hij op mij gestemd heeft en waarom ik beste personal trainer van A’dam ben geworden
SPORT: Altijd een heel fijn trainingsprogramma: afwisselend en je voelt heel goed aan hoe licht of zwaar ik het best kan trainen.
MENTAAL: ik kan met alle onderwerpen waar ik mee zit bij je terecht en voel me heel veilig om alles met je te bespreken. Je hebt altijd een frisse, positieve/spirituele, eerlijke visie op dingen die ik inbreng.
INSPIRATIE: je inspireert met tips en lessen op gebied van sport en gezondheid, en daarnaast ook met alles wat we uitwisselen. Je deelt veel van jezelf waardoor ik altijd echt contact voel. Ik vind jou de beste personal trainer van Nederland!

Denise Hamelijnck is dé personal trainer in Amsterdam! Uit mezelf houd ik sporten niet zo makkelijk vol, maar ik wil wel fit zijn en in proporties blijven. Denise is een ontzettend fijne trainer, en tot wonderen in staat: ik hou het nu namelijk wél vol! Denise heeft niet alleen de beste vakkennis op het gebied van sporten en gezond eten, maar ze heeft ook inlevingsvermogen, en echt aandacht voor de mentale kant van gezondheid. ze maakt de sessies super efficiënt, terwijl de sfeer altijd relaxed en gezellig is. Personal training met Denise is één van m’n beste investeringen!

Simon Groen