06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl               

Personal Trainer Daniel

Personal trainer Amsterdam

Personal Trainer Daniel

Van kinds af aan heb ik altijd al een passie gehad voor sport. Het begon allemaal met voetbal maar al snel is het krachttrainen daar ook bij gekomen. Op mijn 16e heb ik me voor het eerst ingeschreven bij een sportschool en daarna nooit meer teruggekeken. Door mijn passie voor het trainen wist ik al snel dat ik hier ook mijn werk van wilde maken.

Ik ben toen ook na mijn middelbare school de opleiding HBO sportkunde gaan doen, waar ik ben opgeleid tot leefstijlcoach.

Binnen deze opleiding heb ik ook de minor ‘Nutrition’ gevolgd. Voor mij is het aspect voeding net zo belangrijk als het aspect trainen. Daarom heb ik ook de keuze gemaakt om na mijn opleiding ook een opleiding te gaan volgen bij ‘Precision Nutrition’ waar voeding en coaching centraal staan.

Ik streef er altijd naar om binnen een training resultaatgericht te werken, maar plezier is daarnaast ook erg belangrijk. Ik ga graag samen met iemand op zoek naar de manier van trainen die goed op de persoon aansluit waardoor we op lange termijn goed resultaat kunnen halen en jij met plezier naar je volgende training komt!

Wil je een afspraak bij Daniel? Mail dan naar info@personaltrainerforhealth.nl