085 004 1362       info@personaltrainerforhealth.nl               

Voedingsadvies

Voedingsadvies | Diëtist Amsterdam

Wil je weten wat je er aan kunt doen om weer gezond, fit en slank door het leven te gaan?

De diëtist maakt een op maat gemaakt voedingsadvies op basis van je hormonale disbalansen en doelstellingen. Je krijg daarnaast documentatie toegestuurd over hormonen met bijbehorend advies over voeding en levensstijl. Een voorbeeld weekmenu met bijbehorende supplementen advies zit hier ook bij. Tevens kunnen wij je lichaamssamenstelling (vetpercentage), vetmassa, gewicht, centimeters en bloeddruk) meten middels uitgebreide bodyscan apparatuur of een huidplooimeting bij Fresh Fitness in Amsterdam.

Hormonen hebben een enorme belangrijke rol bij elk aspect van gezondheid, inclusief denken en gevoel. Als je lichaamsvet wilt verliezen, beter wilt slapen, meer spiermassa wilt kweken, je gelukkiger wilt voelen, een ziekte kan voorkomen of bestrijden, dan is het van belang de hormoonhuishouding op orde te hebben. Wij kunnen bij je thuis komen, in de sportschool afspreken of je kan kiezen voor online voedingsadvies.

Trainer Hormoonfactor bij Ralph Moorman

Na verschillende opleidingen waaronder Trainer Hormoonfactor bij Ralph Moorman kunnen wij jou het juiste advies geven om je doelstelling te behalen en op korte- en lange termijn te genieten van een betere gezondheid, fitheid en shape. Wij hanteren de 80/20 regel. Dit betekend dat je gemiddeld 20% mag afwijken van je gezonde voedingspatroon om zo je wilskracht (is namelijk uitputbaar) en geluksgevoel te verhogen.

Ook online voedingsadvies

Woon je niet in de buurt? Dan kan je ook gebruik maken van online voedingsadvies. Download hier het formulier met de hormonale anamnese, daarna download je het eetdagboek zodat wij inzage kunnen krijgen in je voedingspatroon. Na de eenmalige betaling van 79,95 en de ontvangst van het ingevulde driedaags eetdagboek en hormonale anamnese, sturen wij je binnen 48 uur documentatie, voedingsadvies en een menu op, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Diverse linken

Eetdagboek | Symptomen checklist | Eenmalige betaling van 79,95

    Informeer naar de mogelijkheden!

    captcha

    * Verplicht