06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl               

Voedingsadvies

Voedingsadvies | Diëtist Amsterdam

Wil je weten wat je er aan kunt doen om weer gezond, fit en met een gezond vetpercentage door het leven te gaan?

Het vinden van een Diëtist die niet werkt met de bekende “schijf van 5” is niet zo makkelijk. Wij kijken op een holistische en wetenschappelijke manier naar je voedingspatroon en maken een op maat gemaakt voedingsadvies. Dit kan zowel op locatie bij Fresh Fitness in Amsterdam als online. Op basis van je hormonale disbalansen, achtergrond en doelstellingen krijg je een voedingsplan opgestuurd.  Een voorbeeld weekmenu met bijbehorende supplementen advies zit hier ook bij. Tevens kunnen wij je lichaamssamenstelling (vetpercentage), vetmassa, gewicht, centimeters en bloeddruk) meten middels uitgebreide bodyscan apparatuur of een huidplooimeting.

Hormonen hebben een enorme belangrijke rol bij elk aspect van gezondheid, inclusief denken en gevoel. Als je lichaamsvet wilt verliezen, beter wilt slapen, meer spiermassa wilt kweken, je gelukkiger wilt voelen, een ziekte kan voorkomen of bestrijden, dan is het van belang de hormoonhuishouding op orde te hebben. Ook je hormonale status nemen wij mee in een persoonlijke consult. Daarnaast kun je extra Personal Training in Amsterdam bijboeken.

Trainer Hormoonfactor bij Ralph Moorman

 

Ook online voedingsadvies is mogelijk als je niet in Amsterdam woont.

Woon je niet in de buurt? Dan kan je ook gebruik maken van online voedingsadvies. Download hier het formulier met de hormonale anamnese, daarna download je het eetdagboek zodat wij inzage kunnen krijgen in je voedingspatroon. Na de eenmalige betaling van 174,95 en de ontvangst van het ingevulde driedaags eetdagboek en hormonale anamnese, sturen wij je binnen 48 uur documentatie, voedingsadvies en een menu op, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Diverse linken

Eetdagboek | Symptomen checklist | Eenmalige betaling van 174,95

    Aanvraag hormonaal voedings consult

    captcha

    * Verplicht