075-7850047       personaltrainerforhealth@gmail.com                     

Trainers

ONZE GECERTIFICEERDE TRAINERS

Wij van Personal Trainer for Health, bestaan uit empathische en hoog opgeleide personal trainers en medische diëtisten. Wij zijn gespecialiseerd in de hormoonhuishouding en checken middels een analyse welke hormonen uit balans zijn die gezondheidsklachten kunnen geven of je verhinderen in het afslanken.Vanuit de intake wordt een voeding-, trainings- en coachingsplan voor ieder persoonlijk opgesteld. De sessies zijn gezellig, resultaatgericht, uitdagend, afwisselend en vertrouwd. Er wordt altijd rekening gehouden met jou wensen en behoeften. Elke sessie komen we weer een stapje dichterbij en genieten we van de reis die we samen maken. Na de sessie evalueren we met een gezonde smoothie. Je gaat weg met een heerlijk gevoel, een gezonde vibe vol met motivatie en gelukshormonen.

personal trainers Amsterdam en Krommenie
Denise en Daniëlle
Eigenaar en Personal Trainer

Wij zijn Denise en Daniëlle, beiden 28 jaar en eigenaar van het succesvolle bedrijf Personal Trainer for Health. Ons doel is om mensen te helpen en inspireren gelukkiger te worden en daarbij gezonder en fitter. Zelf zijn wij dagelijks bezig met onze gezondheid op het gebied van voeding, training en de juiste mindset. Daarbij houden wij de 80/20 regel aan. Dit houdt in dat wij gemiddeld 20% afwijken van de gezonde leefstijl. Op deze manier houden wij het leuk en haalbaar. Hiermee houden wij onze wilskracht en geluksgevoel hoog. We kijken er naar uit om je te helpen!

Personal training in Amsterdam
Tamara Zwaan
Personal Trainer

Mijn naam is Tamara Zwaan, ik ben 25 jaar en personal trainer. Ik geniet ontzettend van alles wat met bewegen en gezondheid te maken heeft. Dit is ook de reden dat ik Bewegingswetenschappen gestudeerd heb aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarnaast heb ik mijn kennis aangevuld met verschillende opleidingen op het gebied van (personal) training, coaching en voeding. Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Heel graag wil ik jou motiveren en helpen om jouw doelstelling te behalen, of dit nu afvallen, sterker worden of plezier krijgen in sporten is.

 

Milan Antoni trainer personal training for health
Milan Antoni
Personal Trainer en diëtist

Mijn naam is Milan Antoni, Dietist, personal trainer & hormoonbalans trainer. Ik wil jouw laten zien dat het veranderen van je lifestyle ONTZETTEND veel meerwaarde kan hebben. Niet alleen zal je het fysiek krijgen waar je altijd al naar verlangde, ook zal je zelfvertrouwen, gezondheid, fysieke en mentale kracht een enorme boost krijgen. Het is mijn passie om mensen te helpen om succesvol te zijn. Succesvol op het gebied van gezondheid en fitness, maar ook op het gebied van zelfontwikkeling.

INTAKE AANVRAGEN TEAM PERSONAL TRAINER FOR HEALTH

×
App ons en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
No announcement available or all announcement expired.Scroll Up