06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl               
Testimonial Sanne
Review Sanne

Testimonial Sanne Pasman

Een jaar geleden begon ik met sporten bij Denise. Ik was 2 maanden ervoor bevallen van mijn tweede kindje en volledig uit vorm. Ik had het er tijdens mijn zwangerschappen goed van genomen en was ruim 10 kilo zwaarder dan ervoor. Maar ik was enorm gemotiveerd om af te vallen zodat ik op mijn geplande bruiloft 10 maanden later, volledig “in shape” zou zijn. Zonder Denise was dat nooit gelukt. Ik had meteen een klik met haar omdat ze oprecht geïnteresseerd is in je verhaal en je ook meteen dat geeft wat je nodig hebt. Behalve het wekelijkse sporten met haar, heeft ze me vanaf het begin voorzien van een heleboel nuttige voedingsadviezen waar ik mijn leven lang baat bij heb. Ik heb alle diëten in mijn leven wel eens uitgeprobeerd maar deze werken allen maar korte tijd. Inmiddels heb ik mezelf een heel ander eetpatroon aangeleerd. Ik keek altijd uit naar de wekelijkse trainingen omdat er behalve voor het fysieke gedeelte ook altijd ruimte was om even mentaal te ontladen. Een soort sporten en coaching tegelijkertijd. De trainingen zijn altijd afgestemd op hoe je je voelt die dag. Met 2 kleine kindjes thuis, kwam ik meer dan eens volledig uitgeput bij Denise aan. Gelukkig werd ik dan niet afgebeuld in de sportschool maar wist zij er voor te zorgen dat ik na de training weer met vernieuwde energie naar huis kon. En dat alles ook nog eens met enorm resultaat. Het geeft zo’n kick als je elke maand bij de metingen de centimeters en kilo’s naar beneden ziet gaan. In totaal was ik een paar weken voor de bruiloft 19 kilo vet kwijt en en was mijn vetpercentage van 38,4% gedaald naar 17,1%. Dit was meer dan dat ik ooit had kunnen dromen. Mijn omgeving begreep niet hoe ik dit allemaal voor elkaar kreeg. En in het begin was het lastig om al die lekkere dingen te laten staan maar op een gegeven moment wen je er aan en kan je zo’n eiwitbar best waarderen 😉 En als ik zondig, dan is het alleen voor iets wat ik echt lekker vind. Inmiddels is de bruiloft 2 maanden geleden en ben ik nu hard bezig om een goede balans te vinden. Ik houd nog steeds enorm van lekker eten (en drinken) dus ik wil hier ook weer meer van kunnen genieten. De touwtjes een beetje laten vieren zonder meteen weer enorm aan te komen. Denise helpt me bij het zoeken naar een goede balans en is mijn stok achter deur. Ik ben zelf zo blij dat ik de stap naar Denise gemaakt heb en ben super trots op de resultaten die ik samen met haar bereikt heb.