06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl               

Testimonial Sanne Krijnen

Testimonial Personal Trainer for Health

Testimonial Sanne Krijnen
Na de eerste afspraak had ik er al meer vertrouwen in, eindelijk iemand die van aanpakken wist. Samen maakten wij een plan waarin we doelen opstelden die voor mij haalbaar zouden zijn. Ik voelde me serieus genomen en gehoord. Het trainen begon en ook dit was top! Lekker stevig trainen maar wel aangepast aan mijn kunnen en mijn niveau. Nog steeds kijk ik uit naar de trainingen samen met Denise. Elke keer weet ze het weer uitdagend, gezellig en haalbaar te maken. Wat ik erg prettig vind aan Denise is dat ze echt luistert en betrokken is. Wanneer het even minder gaat en de klachten erger zijn, houdt ze hier rekening mee en geeft ze tips. Ik mag haar altijd een berichtje sturen om dingen te overleggen en te vragen.

Denise weet mij te remmen wanneer ik over mijn eigen grenzen wil gaan maar ze weet mij ook te motiveren wanneer dat nodig is. Hierin heeft zij de perfecte balans om mij te ondersteunen en te begeleiden.

Mijn doelen worden behaald en ik voel me steeds beter. Na vier maanden trainen was ik 11,8% gedaald in vet percentage en was ik 10.3 kg puur vet kwijt geraakt. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ben wel goed op weg. Ik had geen betere personal trainster dan Denise kunnen treffen. Niet alleen ik, maar ook de mensen om mij heen worden erg blij van Denise. Ze zien mij veranderen en sterker worden. Denise, ontzettend bedankt voor wat je tot nu toe voor mij hebt betekend en voor wat je nog voor mij gaat betekenen. Je bent een topper en mijn voorbeeld!