06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl               

Rob Personal trainer en life Coach Amsterdam

Rob personal trainer en life coach Amsterdam
Rob Segaar

Life Coach en Personal Trainer

Mijn naam is Rob Segaar. Na een carrière van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven weet ik uit ervaring dat goed in je vel zitten alles te maken heeft met goed voor jezelf zorgen, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Daarom heb ik mij naast PERSONAL TRAINER gespecialiseerd als LIFE COACH.

Als LIFE COACH bied ik je een onafhankelijk klankbord en een veilige omgeving en help ik je om je balans tussen werk en privé te verbeteren, om gevoelens van stress en overspannenheid weg te nemen, om iets te doen aan je onrust, onzekerheid en twijfels of om de relatie met anderen of juist met jezelf te verbeteren. Ik help je nieuwe inzichten te krijgen als basis voor jouw keuzes. Daardoor zal je rust ervaren en zelfverzekerder in het leven komen te staan.

Als LIFE COACH ben ik op hoog niveau getraind en aangesloten bij de toonaangevende International Coach Federation (ICF).

Als LIFE COACH adviseer ik je niet en heb geen oordeel over waar je bent of waar je naartoe wilt. Het gaat erom dat jij achterhaalt wat jij wilt, wat voor jou belangrijk is, want dan pas kun je echt jouw keuzes maken. Ik ben je klankbord en je vertrouwenspersoon.

In het leven maken we vaak geen keuzes maar nemen we besluiten. Een besluit neem je vaak op basis van wat van je wordt verwacht door je omgeving; een besluit neem je met je verstand. Maar het is veel beter om een keuze te maken want een keuze komt van binnenuit, vanuit je gevoel of eigenlijk nog dieper, vanuit wie jij echt bent. Maak je een keuze dan betekent dat, dat je voor jezelf kiest en niet voor je omgeving.

Maar jouw keuze zit vaak diep verstopt. En om jouw keuze te achterhalen is het van belang om in jezelf op zoek te gaan. En daarbij help ik je.

Hoe? Door scherp te luisteren naar jouw woorden en te vragen naar de diepere lagen. Maar wel op een hele ‘down to earth’ manier, niet zweverig of vaag, maar in heldere, concrete taal. Maar daar speelt je gevoel ook een belangrijke rol in.

Ik stel je in staat om dieper in jezelf te kijken en op zoek te gaan naar wat voor jou nu echt belangrijk is, naar jouw keuzes, jouw antwoorden.

Wat heb je ervoor nodig? Niets meer dan het vertrouwen in jezelf dat je jouw antwoorden omtrent je vraagstukken met je meedraagt. Het vertrouwen in jezelf dat je het eigenlijk wel weet, maar je kan er gewoon even niet bij.