06-24375268/075-7850047       personaltrainerforhealth@gmail.com               

Personal trainers

ONZE PERSONAL TRAINERS

Onze Personal Trainers bestaan uit empathische en hoog opgeleide personal trainers en medische diëtisten. Wij zijn gespecialiseerd in de hormoonhuishouding en checken middels een analyse welke hormonen uit balans zijn die gezondheidsklachten kunnen geven of je verhinderen in het afslanken. Vanuit de intake wordt een voeding-, trainings- en coachingsplan voor ieder persoonlijk opgesteld. De sessies zijn gezellig, resultaatgericht, uitdagend, afwisselend en vertrouwd. Er wordt altijd rekening gehouden met jou wensen en behoeften. Elke sessie komen we weer een stapje dichterbij en genieten we van de reis die we samen maken. Na de sessie evalueren we met een gezonde smoothie. Je gaat weg met een heerlijk gevoel, een gezonde vibe vol met motivatie en gelukshormonen.

Denise en Danielle Personal Trainer en dietist
Denise en Daniëlle
Eigenaar en Personal Trainer

Wij zijn Denise en Daniëlle, beiden 31 jaar en eigenaar van het succesvolle bedrijf Personal Trainer for Health. Ons doel is om mensen te helpen en inspireren gelukkiger te worden en daarbij gezonder en fitter. Zelf zijn wij dagelijks bezig met onze gezondheid op het gebied van voeding, training en de juiste mindset. Daarbij houden wij de 80/20 regel aan. Dit houdt in dat wij gemiddeld 20% afwijken van de gezonde leefstijl. Op deze manier houden wij het leuk en haalbaar. Hiermee houden wij onze wilskracht en geluksgevoel hoog. We kijken er naar uit om je te helpen!

 

 

 

Milan Antoni trainer personal training for health
Milan Antoni
Personal Trainer en diëtist

Mijn naam is Milan Antoni, Dietist, personal trainer & hormoonbalans trainer. Ik wil jouw laten zien dat het veranderen van je lifestyle ONTZETTEND veel meerwaarde kan hebben. Niet alleen zal je het fysiek krijgen waar je altijd al naar verlangde, ook zal je zelfvertrouwen, gezondheid, fysieke en mentale kracht een enorme boost krijgen. Het is mijn passie om mensen te helpen om succesvol te zijn. Succesvol op het gebied van gezondheid en fitness, maar ook op het gebied van zelfontwikkeling.

LEES MEER

 

Personal training in Amsterdam
Tamara Zwaan
Personal Trainer

Mijn naam is Tamara Zwaan. De laatste paar jaren is mijn liefde voor fitness enorm gegroeid. Dit is ook de reden dat ik Bewegingswetenschappen gestudeerd heb aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarnaast heb ik mijn kennis aangevuld met verschillende opleidingen op het gebied van training, coaching en voeding. Nu ben ik naast mijn werk als personal trainer ook clubmanager bij Fresh Fitness. Heel graag wil ik jou motiveren en helpen om jouw doelstelling te behalen, of dit nu afvallen, sterker worden of plezier te krijgen in sporten is. Ik zie het als mijn uitdaging om mensen in te laten zien hoe goed het voelt om fit te zijn!

Trainer Personal Trainer for Health Amsterdam
Seran Baykal
Fitnessinstructeur, kickboksdocent, personal trainer en diëtist

Mijn naam is Şeran Baykal, Dietist, Ik ben werkzaam als fitnessinstructeur, kickboksdocent, personal trainer en BIG-geregisteerd diëtist. Met deze achtergrond kan ik mijn passie voor sporten combineren met mijn interesse in voeding. Ik vind het belangrijk om een gezonde levensstijl te hanteren: regelmatig sporten en dagelijks met je voeding bezig zijn. Als trainer bouw ik graag een band op met me klanten. Het geeft me voldoening als mensen resultaten boeken en hun doelen bereiken.

LEES MEER

 

 

Mirella Marcus Personal trainer for Health
Mirella Marcus
Personal Trainer en Vitaliteitscoach

Mijn naam is Mirella Marcus, Vrienden omschrijven mij als enthousiast, vrolijk, loyaal en sportief. Jarenlang wist ik precies wat ik wilde, van VWO naar HBO commerciële economie naar verschillende banen in de marketing en communicatie. Tot het moment dat ik geen voldoening meer uit mijn werk kon halen. Ik wilde ‘meer’, maar wat was dat ‘meer’? Ik ontdekte mijn passie voor sport en voeding. Ik ben op mijn best als ik mijn dromen nastreef, waardoor ik in september 2017 mijn carrièreswitch startte met een sport- en voeding opleiding.
Ik houd ervan om het beste uit iemand te halen en om samen op zoek te gaan naar passies binnen en buiten het sporten.

LEES MEER

 

Erik Personal trainer in Amsterdam
Erik Wiersma
Personal Trainer en Fysiotherapeut in opleiding

Mijn naam is Erik Wiersma, werkzaam als personal trainer en fysiotherapeut in opleiding. Ik help graag mensen om beter te bewegen, prestaties te verbeteren en ervoor te zorgen dat de kans op fysieke klachten minder worden, zodat iedere persoon met en zonder fysieke klachten zijn/haar doelen op een leuke en veilige manier kan behalen.

LEES MEER

 

 

INTAKE AANVRAGEN TEAM PERSONAL TRAINER FOR HEALTH

Scroll Up