06-24375268/075-7850047       personaltrainerforhealth@gmail.com               

Personal Trainer Mirella Marcus

Mirella Marcus Personal trainer for Health

Mijn naam is Mirella Marcus

Vrienden omschrijven mij als enthousiast, vrolijk, loyaal en sportief. Jarenlang wist ik precies wat ik wilde, van VWO naar HBO commerciële economie naar verschillende banen in de marketing en communicatie. Tot het moment dat ik geen voldoening meer uit mijn werk kon halen. Ik wilde ‘meer’, maar wat was dat ‘meer’? Ik ontdekte mijn passie voor sport en voeding. Ik ben op mijn best als ik mijn dromen nastreef, waardoor ik in september 2017 mijn carrièreswitch startte met een sport- en voeding opleiding.

Ik houd ervan om het beste uit iemand te halen en om samen op zoek te gaan naar passies binnen en buiten het sporten. Door mijn opleiding tot Vitaliteitscoach kan ik jou ook verder helpen om meer uit jouw leven te halen. Doe je met me mee? Let’s go for the long term!

Wil je een afspraak bij Mirella? Mail dan naar personaltrainerforhealth@gmail.com

Scroll Up