06-24375268       info@personaltrainerforhealth.nl               
Personal Trainer Amsterdam West

Personal Trainer en Voedingsdeskundige Maureen

De afgelopen 6 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over sport, voeding en mindset.

Mijn liefde voor krachttraining is ontstaan toen ik zelf kampte met overgewicht. Consistent trainen, verantwoorde keuzes maken qua voeding en een positieve mindset hebben ertoe bijgedragen dat ik op een gezonde manier ben afgevallen en mij sterk, energiek en zelfverzekerd voel.

Toen ik in 2019 de diagnose borstkanker kreeg, ben ik tijdens mijn behandelingen van chemo’s, operaties en bestralingen, blijven sporten. Hierdoor verliep mijn herstel voorspoedig. Het is wetenschappelijk bewezen dat met krachttraining en sport, het genezingsproces bij kanker veel beter verloopt.

Met deze wetenschap en mijn persoonlijke ervaring, geef ik personal trainingen en voedingsadviezen aan vrouwen die de sterkste versie van zichzelf willen worden, zowel fysiek als mentaal. Ik hou ervan om mensen te laten stralen en ze een goed gevoel te geven over zichzelf. Met mijn enthousiasme en positieve mindset kan ik jou motiveren om de sterkste versie van jezelf te worden. Afhankelijk van jouw doel, gaan wij samen aan de hand van een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema, overwinningen behalen die voor ongelooflijke progressie op de lange termijn zullen zorgen!

Maureen is werkzaam bij Gymlab Westerpark en outdoor in het Westerpark Amsterdam.

Wil je een afspraak bij Maureen? Mail dan naar info@personaltrainerforhealth.nl