06-24375268/075-7850047       personaltrainerforhealth@gmail.com               

Personal trainer Kevin Hage

Kevin Personal trainer Amsterdam

Mijn naam is Kevin Hage

Mijn passie voor fitness begon tijdens mijn eerste stageplek in de sportschool en is alleen nog maar gegroeid. Na jaren te hebben gewerkt in de sportschool als fitnessinstructeur wou ik mensen nog beter kunnen helpen. Toen ben ik begonnen het studeren van Diëtetiek.

In de loop der jaren heb ik mijn kennis uitgebreid op het gebied van voeding en sport. Als diëtist en personal trainer kan ik jou begeleiden op het gebied voeding en training om jouw doelen te realiseren. Het gezamenlijk behalen van resultaat, maar zeker ook de weg daarnaartoe maakt mij blij en geeft mij voldoening!

Wil je een afspraak bij Kevin? Mail dan naar personaltrainerforhealth@gmail.com

Scroll Up