06-24375268/075-7850047       personaltrainerforhealth@gmail.com               

Personal trainer Kevin Geldorp

Personal en hormoonfactor trainer Kevin Geldorp

Mijn naam is Kevin Geldorp

Personal trainer en Trainer Hormoonfactor. Op internet kom je veel tegenstrijdige informatie tegen omtrent trainen, gezondheid en afvallen. Ik had een doelstelling maar de kennis ontbrak. Dit heeft ertoe geleid dat ik zelf opleidingen ben gaan volgen om mijn eigen doelen te realiseren.

Na het succesvol bereiken van mijn eigen doelen ervaar ik meer zelfvertrouwen en voel ik mij veel gelukkiger en gezonder. Hierdoor is ook een passie ontstaan: ik wil andere mensen helpen om ook hun doelen te behalen, dezelfde euforie te ervaren en te inspireren met mijn kennis. Door de samenwerking met Denise en Danielle kunnen wij als professioneel team jou begeleiden.

Kevin is werkzaam bij Anytime Fitness Amsteldijk en outdoor in het Martin Luther Kingpark en het Henrick de Keijserplein Amsterdam

Wil je een afspraak bij Kevin? Whatsapp naar 06-24375268 of mail naar personaltrainerforhealth@gmail.com